O podjetju CNC CENTER PEITIS d.o.o.

Podjetje CNC CENTER PEITIS je družinsko podjetje, ki je nastalo na podlagi 25-letnih izkušenj na področju obdelave kovin.

Temeljna dejavnost podjetja je proizvodnja drobnih kovinskih izdelkov za področje avtomobilske industrije, gradbeništva, strojegradnje, pohištvene industrije, elektronike in navtike.

Našim poslovnim partnerjem lahko ponudimo kvalitetne izdelke, kratke dobavne roke, prilagodljivost njihovim zahtevam in primerne tržne cene.

1990

Poslujemo od

128

Poslovnih partnerjev

412

Narejenih prototipov

8

Zaposlenih

Zagotavljanje kakovosti

V podjetju posvečamo pozornost uvedbi mednarodnih standardov kakovosti za izdelke. S proizvodnim programom  smo že od začetka prisotni na zahtevnem avtomobilskem trgu. Vsi  procesi so  načrtovani, izvajani in  nadzorovani.

Zaupanje kupcev ohranjamo z visokimi standardi kakovosti. Podjetje ima vpeljan standard kakovosti  ISO 9001:2015,  ki je pokazatelj naše kakovosti in merilo uspešnosti. Z  implementacijo in uvajanjem izboljšav omogoča doseganje čedalje boljših rezultatov poslovanja.

Politika kakovosti 2017

Naše reference

Že vrsto let smo ponosni dobavitelj za:

 

Naše prednosti so:

– kvaliteta (qualität)

– kratki dobavni roki (kurze Liefertermine)

– hitre prilagoditve (schnelle Anpassung)

– konkurenčne cene (marktgerechte Preise)

Vizija podjetja

V podjetju sledimo viziji postati ključni dobavitelj velikih proizvajalcev v avtomobilski industriji na področju izdelave drobnih aluminijastih komponent.

Temeljni cilj podjetja je zadovoljstvo naših kupcev,  ki zahtevajo visoko kvaliteto v čim krajšem času. Želimo, da je CNC CENTER PEITIS d.o.o. podjetje, ki bo dajalo ime kakovosti izdelkov.

© Copyright - DK Studio